Ana içeriğe atla

Aşk-ı Roman ilk bölümüyle ne kadar izlendi? İşte pazartesi reyting sonuçları!

21 Ağustos pazartesi gününün izlenme oranları belli oldu.


   21 Ağustos tarihinde; Total'de Star TV'de ekrana gelen Polis Akademisi Alaturka filmi ilk sırada yer alırken, yine Star'da yayınlanan Recep İvedik 2 filmi de 2'nci oldu. FOX'ta yayınlanan Deli Gönül dizisi ise 3'üncü oldu.
AB'de ise Deli Gönül ilk sırada yer alırken, 2'nci Recep İvedik 2, 3'üncülük ise Kanal D'de yayınlanan İki Yalancı dizisinin oldu.
TV8'in yeni günlük dizisi Aşk-ı Roman pazartesi yayınlanan ilk bölümüyle; Total'de 6, AB'de 9 ve ABC1'de de 11. olarak ekran macerasına başladı.

İşte pazartesi akşamının rayting listesi :



Yorumlar

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Seda Sayan'ın Eskittiği Kocaları

RIDVAN KILIÇ                                                        Seda Sayan ilk evliliği ni yirmia ltı yaşında yaptı. İlk eşinin ismi Rıdvan Kılıç'dı. Rıdvan kılıç bir dönem Galatasaray'da da forma giydi.Seda Sayan eski futbolculardan olan Rıdvan Kılıç ile yaptığı evlilik uzun sürmedi. Evlilik bir yılını doldurmadan sona erdi. Mayıs 1987'de evlenen Seda Sayan, aynı yılın Aralık ayında boşandı. 2 SİNAN ENGİN Rıdvan Kılıç'tan sonra bir başka futbolcu da Seda Sayan'ın kalbini girmeyi başarır. Sinan Engin, Seda Sayan'ın fotoğraflarını gördükten sonra ona hayran kalır her akşam soluğu Maksim gazinosunda alır, Seda Sayan'a çiçekler gönderir, ondan aşk şarkıları söylemesini ister. 1990 yılında Sinan Engin ile evlenen Seda Sayan 2. evliliğinden ilk kez hamile kalır. 1 sene sonra Oğulcan'ı dünyaya getiren Seda Sayan, Sinan Engin'in işi nedeni ile Ankara'ya taşınır ve sahneler

Dominant Teyze, Kilosuna Aldırmadan Bikinili Görüntü Verdi

   Çocuklar Duymasın'ın dominant teyzesi Zeyno Gönenç, Bodrum tatilinde bikinili görüntü verdi. Gönenç'in fiziğindeki kusurlara aldırmadan öz güvenle yürümesi alkış topladı. 2002 yılında başlayan Çocuklar Duymasın'dan, şuan yayınlanana kadar dizinin dominant teyzesini oynayan Zeyno Gönenç bikinili yakalandı. Fiziğindeki kusurlara aldırmaması "helal olsun" dedirtti. KİMSELERE ALDIRMADI Zeyno Gönenç, biraz kilosu olmasına rağmen cesur yürüyüşünden taviz vermedi. Gönenç dizideki gibi dominant bir karakter olmasından ötürü herkes öz güvenine hayran kaldı.

Aşk-ı Roman Dizisi Oyuncuları Kimler?

Solmaz Çiroz Kimdir?       Hemen hemen On dokuz yaşlarında olan Solmaz Çiroz İzmir’de doğmuştur. Roman kızı olarak büyüyen solmaz Oynamasını çok seven , cana yakın, neşeli bir genç kızdır. Geçen sene evleneceksen gel programına gelmiş olarak evlenmek istediğini dile getirip hayatının aşkını aramıştır ve aşkını seda sayanın sunuculuğunu yaptığı evleneceksen gel programında kabul eden solmaz çiroz kaan ile nişan töreni yapmıştır. Kanal da devamlı göbek atan solmaz çiroz aldığı büyük ilgi ile kendini seyirciye sevdirmeyi başarmıştır. Böylelikle şimdi çeşitli illerde dansözlük yaparak gelirini sağlamaktadır. Şimdide cennet mahallesi tadında olan Aşkı roman dizisinde Başrol olarak boy gösterecektir. Kısa sürede bu kadar başarıya imza atan genç kızımıza başarılarının devamını dilerim. Kaan güvenilir Kimdir?  Yine bir evleneceksen gel programında damat adayı olan Kaan emin yaşamının aşkını program aracılığı ile elde etmiştir. Kaan ile solmaz artık evlilik yoluna girmişlerdir. K