Ana içeriğe atla

Murat Başoğlu: Yazdıkları kişi abimin kızı, böyle bir şey var mı!

   Son zamanların en büyük skandallarından birine imza atan Murat Başoğlu, konuk olarak katıldığı televizyon programında isyan etmiş, yaşananlar için gazetecileri suçlamıştı.





  Murat Başoğlu 12.05.2016 tarihinde katılım gösterdiği Kanal D'nin Renkli Sayfalar programında hakkında çıkan haberlere şöyle yanıtlar vermişti: Yazdıkları kişi benim abimin kızı, böyle bir şey olabilir mi!Sunucu Murat Başoğlu, bir teknede öpüşürken gazetecilerin objektifine yakalandığı kadının abisinin kızı Burcu Başoğlu Kabadayı olduğu iddia edilmişti. Murat Başoğlu, her ne kadar bu haberleri yalanlasa da gerçekler ortaya çıktı. Burcu Kabadayı'nın kocası Selçuk Kabadayı'nın avukatı ile yaptığı açıklamalarla tüm gerçekleri ortaya döktü. Selçuk Kabadayı'nın avukatı Handan Yazıcıoğlu; " Bugün Anadolu Adliyesi’ne boşanma dilekçemizi mahkemeye sunduk. Murat Başoğlu, Burcu Başoğlu'nun öz amcasıdır. Gazetelerde çıkan fotoğraflar dışında başka kanıtlarımız da var. Ayrıca ilişkinin eskiye dayandığına dair tanıklarımız olacak. Müvekkilim Selçuk Kabadayı maddi ve manevi tazminat olarak 2 Milyon TL talep ediyor."

Neler Oldu

   Bir dönem tvde çıkan Sabah Şekerleri programı ile ünlenen Murat Başoğlu, Temmuz ayında Bodrum açıklarındaki teknesinde bir kadınla öpüşürken yakalandı, fotoğraflar gündeme bomba etkisi yaratmıştı.
   Aradan kısa bir zaman sonra Murat Başoğlu'nun yanındaki kadının abisi Tahir Mahir Başoğlu'nun kızı Burcu Başoğlu olduğu iddia edilmiş, ünlü sunucu ise iddiaları kesin bir dille yalanlayarak "İsmini bie bilmediğim yabancı bir kadın" açıklaması yapmış. Balıkesir'de yaşayan ve öğretmenlik yapan abi Tahir Mahir Başoğlu'nun kardeşi Murat Başoğlu ve kızıyla çektirdiği bir fotoğraf ortaya çıktı. Aile fotoğrafını sosyal medyadan paylaşan Tahir Mahir Başoğlu, fotoğrafı "Kızım ve kardeşim Balıkesir köftesi yemeye gelmiş." notuyla paylaştı.
   Aradan kısa bir zaman sonra Murat Başoğlu'nun yanındaki kadının abisi Tahir Mahir Başoğlu'nun kızı Burcu Başoğlu olduğu iddia edilmiş, ünlü sunucu ise iddiaları kesin bir dille yalanlayarak "İsmini bie bilmediğim yabancı bir kadın" açıklaması yapmış. Balıkesir'de yaşayan ve öğretmenlik yapan abi Tahir Mahir Başoğlu'nun kardeşi Murat Başoğlu ve kızıyla çektirdiği bir fotoğraf ortaya çıktı. Aile fotoğrafını sosyal medyadan paylaşan Tahir Mahir Başoğlu, fotoğrafı "Kızım ve kardeşim Balıkesir köftesi yemeye gelmiş." notuyla paylaştı.


  

   Yaşananlar karşısında ne yapacağı merak edilen Hande Bermek ise duygularını "Sadece bir insan değil, bir kadın, bir eş ve en önemlisi bir anne olarak yaşanan bu deneyimi sevgiyle kucaklayıp değerlendiriyorum. Cevap vermem için biraz zamana ihtiyacım var'' sözleriyle özetledi.Uzun süredir ortalarda görünmeyen Murat Başoğlu, son olarak Cengiz Semecioğlu'na verdiği röportajda "Bak bakalım Burcu ve eşi boşandılar mı? Boşanınca yap haberini. Ayrıca belki de boşanırlar, bilemem... Kendi aralarında kavga mı ediyorlar, ne yaşıyorlar bilemem ki... Üç ay sonra boşanırlar belki, ne bileyim ben, konuyu buna bağlamanın alemi yok" diyerek kafaları karıştırdı.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Seda Sayan'ın Eskittiği Kocaları

RIDVAN KILIÇ                                                        Seda Sayan ilk evliliği ni yirmia ltı yaşında yaptı. İlk eşinin ismi Rıdvan Kılıç'dı. Rıdvan kılıç bir dönem Galatasaray'da da forma giydi.Seda Sayan eski futbolculardan olan Rıdvan Kılıç ile yaptığı evlilik uzun sürmedi. Evlilik bir yılını doldurmadan sona erdi. Mayıs 1987'de evlenen Seda Sayan, aynı yılın Aralık ayında boşandı. 2 SİNAN ENGİN Rıdvan Kılıç'tan sonra bir başka futbolcu da Seda Sayan'ın kalbini girmeyi başarır. Sinan Engin, Seda Sayan'ın fotoğraflarını gördükten sonra ona hayran kalır her akşam soluğu Maksim gazinosunda alır, Seda Sayan'a çiçekler gönderir, ondan aşk şarkıları söylemesini ister. 1990 yılında Sinan Engin ile evlenen Seda Sayan 2. evliliğinden ilk kez hamile kalır. 1 sene sonra Oğulcan'ı dünyaya getiren Seda Sayan, Sinan Engin'in işi nedeni ile Ankara'ya taşınır ve sahneler

Dominant Teyze, Kilosuna Aldırmadan Bikinili Görüntü Verdi

   Çocuklar Duymasın'ın dominant teyzesi Zeyno Gönenç, Bodrum tatilinde bikinili görüntü verdi. Gönenç'in fiziğindeki kusurlara aldırmadan öz güvenle yürümesi alkış topladı. 2002 yılında başlayan Çocuklar Duymasın'dan, şuan yayınlanana kadar dizinin dominant teyzesini oynayan Zeyno Gönenç bikinili yakalandı. Fiziğindeki kusurlara aldırmaması "helal olsun" dedirtti. KİMSELERE ALDIRMADI Zeyno Gönenç, biraz kilosu olmasına rağmen cesur yürüyüşünden taviz vermedi. Gönenç dizideki gibi dominant bir karakter olmasından ötürü herkes öz güvenine hayran kaldı.

Aşk-ı Roman Dizisi Oyuncuları Kimler?

Solmaz Çiroz Kimdir?       Hemen hemen On dokuz yaşlarında olan Solmaz Çiroz İzmir’de doğmuştur. Roman kızı olarak büyüyen solmaz Oynamasını çok seven , cana yakın, neşeli bir genç kızdır. Geçen sene evleneceksen gel programına gelmiş olarak evlenmek istediğini dile getirip hayatının aşkını aramıştır ve aşkını seda sayanın sunuculuğunu yaptığı evleneceksen gel programında kabul eden solmaz çiroz kaan ile nişan töreni yapmıştır. Kanal da devamlı göbek atan solmaz çiroz aldığı büyük ilgi ile kendini seyirciye sevdirmeyi başarmıştır. Böylelikle şimdi çeşitli illerde dansözlük yaparak gelirini sağlamaktadır. Şimdide cennet mahallesi tadında olan Aşkı roman dizisinde Başrol olarak boy gösterecektir. Kısa sürede bu kadar başarıya imza atan genç kızımıza başarılarının devamını dilerim. Kaan güvenilir Kimdir?  Yine bir evleneceksen gel programında damat adayı olan Kaan emin yaşamının aşkını program aracılığı ile elde etmiştir. Kaan ile solmaz artık evlilik yoluna girmişlerdir. K