Ana içeriğe atla

Seda Sayan'ın Eskittiği Kocaları









RIDVAN KILIÇ



                                                      
Seda Sayan ilk evliliğini yirmialtı yaşında yaptı. İlk eşinin ismi Rıdvan Kılıç'dı.


Rıdvan kılıç bir dönem Galatasaray'da da forma giydi.Seda Sayan eski futbolculardan olan Rıdvan Kılıç ile yaptığı evlilik uzun sürmedi. Evlilik bir yılını doldurmadan sona erdi.

Mayıs 1987'de evlenen Seda Sayan, aynı yılın Aralık ayında boşandı.




















2

SİNAN ENGİN

Rıdvan Kılıç'tan sonra bir başka futbolcu da Seda Sayan'ın kalbini girmeyi başarır. Sinan Engin, Seda Sayan'ın fotoğraflarını gördükten sonra ona hayran kalır her akşam soluğu Maksim gazinosunda alır, Seda Sayan'a çiçekler gönderir, ondan aşk şarkıları söylemesini ister.



1990 yılında Sinan Engin ile evlenen Seda Sayan 2. evliliğinden ilk kez hamile kalır. 1 sene sonra Oğulcan'ı dünyaya getiren Seda Sayan, Sinan Engin'in işi nedeni ile Ankara'ya taşınır ve sahnelere ara verir. İkilinin evlilikleri 1995 yılında son bulur.


3

MAHSUM KIRMIZGÜL


MAHSUN KIRMIZIGÜL İLE İMAM NİKAHI KIYDI




Sinan Engin ile evliliğini bitirdikten sonra kendini işine adayan Seda Sayan, 1995'te Maksim'de yaptıkları ortak programda Mahsun Kırmızıgül ile tanışır. Mahsun'un ellerine ve ayaklarına bayılan Seda Sayan 3 yıl süren birlikteliklerinde imam nikahı kıyarlar.



Prestij Müzik'in battığı dönemlerde ilişkileri de çalkantılı hale dönüşen ikili, olaylı ve medyatik bir şekilde ayrıldı.



4

SONER YAPACIK





MOTOR KURYESİNE 3. DAKİKADA EVLENME TEKLİF ETTİ

Seda Sayan'ın hayatındaki en tuhaf evliliklerinden biri bu... Arkadaşları ile Etiler'de turlayan Seda Sayan'ın arabası kırmızı ışıkta bir motor kurye yanaşır. Motordaki genç ile göz göze geldikten sonra Seda Sayan, kuryenin motorunu sağa çekmesini ister.

Kırmızı ışık sayesinde tanışan çift, Seda Sayan'ın tanışmanın 3. dakikasında Soner Yapacık'a evlenme teklif etmesinin ardından 25 Ağustos 1998'de nikah kıyarlar.

Damat Soner Yapacık'ın memleketi olan Karadeniz Ereğli'sine bağlı Beyören Köyü'nde gizlice evlenen ikilinin evlilikleri fazla sürmez ve kısa bir süre sonra Seda Sayan'ın bu evliliği de son bulur.


5

TUNCAY KIRATLI


KUZENİYLE NİŞANLANDIĞI ADAMLA EVLENDİ

Soner Yapacık'tan boşanan Seda Sayan 2000 yılının nisan ayında sürpriz bir kararla işadamı Tuncay Kıratlı ile evlendi.

Tuncay Kıratlı'nın kuzeni olan Alp Başaran ile daha önceden nişanlanan Seda Sayan'ın bu evliliği büyük bir tepki çekmişti. Nikah masasına 4. kez oturan Seda Sayan'ın bu evliliği de çok kısa sürdü.



6
GÖKHAN ŞÜKÜR

HAKAN ŞÜKÜR'ÜN KARDEŞİYLE EVLENDİ

Seda Sayan'ın 3. futbolcu eşi olan Gökhan Şükür ile tanışması Sedat Paker sayesinde olur. Sedat Peker ile tanışıklı olan Gökhan Şükür, Peker'in verdiği davetlerde sık sık karşılaşırlar.



Galatasaraylı futbolcu Hakan Şükür'ün de kardeşi olan Gökhan Şükür bir dönem Galatasaray'ın alt yapısıdna oynadıktan sonra Bakırköyspor'da forma giymiş ardından bir kaç takım dolaşıp futbolu bırakmıştı.



Ailesinin tüm karşı çıkmalarına rağmen Seda Sayan ile gizlice nikah kıyan Gökhan Şükür, Sayan ile 13 ay evli kalabildi. Gizlice evlenen çift 2005 yılında yine gizlice boşandılar.



7

NİHAT DOĞAN




NİHAT'I BIRAKTI ONUR'LA EVLENDİ


Seda Sayan, Nihat Doğan ile olan birlikteliğini sonlandırdıktan sonra sürpriz bir nikaha daha imza attı.


Seda Sayan, Türk halk müziği sanatçısı Onur Şan'la 1 Şubat 2008 tarihinde Çırağan Sarayı'nda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş tarafından kıyılan nikâhla evlendi. Seda Sayan ve Onur Şan Şubat 2010 tarihinde boşanmışlardır.



8
ONUR ŞAN









NİHAT'I BIRAKTI ONUR'LA EVLENDİ

Seda Sayan, Nihat Doğan ile olan birlikteliğini sonlandırdıktan sonra sürpriz bir nikaha daha imza attı.

Seda Sayan, Türk halk müziği sanatçısı Onur Şan'la 1 Şubat 2008 tarihinde Çırağan Sarayı'nda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş tarafından kıyılan nikâhla evlendi. Seda Sayan ve Onur Şan Şubat 2010 tarihinde boşanmışlardır.


9
ERKAN ÇELİK





Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Gelin Kaynana Seda'ya Gelin' adlı programın sunuculuğunu yapan Seda Sayan önceki gece ailesi ve Twitter'da tanıştığı sevgilisi Erkan Çelik ile Etiler Fenix'te görüntülendi.

Geleneksel aile yemeklerini yiyen çift, 3 saate yakın mekanda kaldı.

Gündüz Nişantaşı'nda sevgilisi Erkan Çelik ile yüzük bakan Seda Sayan'ın 8. evliliğe doğru adım attığı öğrenildi.

Gaziantep'te terzilik yaparken Seda Sayan'la sosyal medya aracılığıyla tanışan Erkan Çelik ünlü sanatçının menajerliğini yapmaya başlamıştı.













Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Dominant Teyze, Kilosuna Aldırmadan Bikinili Görüntü Verdi

   Çocuklar Duymasın'ın dominant teyzesi Zeyno Gönenç, Bodrum tatilinde bikinili görüntü verdi. Gönenç'in fiziğindeki kusurlara aldırmadan öz güvenle yürümesi alkış topladı. 2002 yılında başlayan Çocuklar Duymasın'dan, şuan yayınlanana kadar dizinin dominant teyzesini oynayan Zeyno Gönenç bikinili yakalandı. Fiziğindeki kusurlara aldırmaması "helal olsun" dedirtti. KİMSELERE ALDIRMADI Zeyno Gönenç, biraz kilosu olmasına rağmen cesur yürüyüşünden taviz vermedi. Gönenç dizideki gibi dominant bir karakter olmasından ötürü herkes öz güvenine hayran kaldı.

Aşk-ı Roman Dizisi Oyuncuları Kimler?

Solmaz Çiroz Kimdir?       Hemen hemen On dokuz yaşlarında olan Solmaz Çiroz İzmir’de doğmuştur. Roman kızı olarak büyüyen solmaz Oynamasını çok seven , cana yakın, neşeli bir genç kızdır. Geçen sene evleneceksen gel programına gelmiş olarak evlenmek istediğini dile getirip hayatının aşkını aramıştır ve aşkını seda sayanın sunuculuğunu yaptığı evleneceksen gel programında kabul eden solmaz çiroz kaan ile nişan töreni yapmıştır. Kanal da devamlı göbek atan solmaz çiroz aldığı büyük ilgi ile kendini seyirciye sevdirmeyi başarmıştır. Böylelikle şimdi çeşitli illerde dansözlük yaparak gelirini sağlamaktadır. Şimdide cennet mahallesi tadında olan Aşkı roman dizisinde Başrol olarak boy gösterecektir. Kısa sürede bu kadar başarıya imza atan genç kızımıza başarılarının devamını dilerim. Kaan güvenilir Kimdir?  Yine bir evleneceksen gel programında damat adayı olan Kaan emin yaşamının aşkını program aracılığı ile elde etmiştir. Kaan ile solmaz artık evlilik yoluna girmişlerdir. K